Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aids vs. homosexuálové

25. 5. 2009

Jen tak jsem dneska brouzdala po internetu a jako vždy se podívala i na novinky.cz. Článek, který tam byl uveřejněný (a na který máte odkaz v perexu) mě však zaujal nejvíc.


Musím přiznat, že souhlasím s mnoha vyřčenými názory v diskuzi pod článkem. I když já bych k tomu něco dodala. Proč si SAKRA všichni myslí, že aids = homosexuálové, konkrétně tedy gayové?


Nelíbí se mi, že je takhle škatulkují. Neříkám, že jsou svatí nebo tak podobně. Taky se u nich najde dost případů aids. Ale mnohdy ti co jsou nakažení za to nemůžou. Přeci jenom, když byste chodili třeba rok s chlapem, kterého byste milovali, taky byste mu věřili, že nemá aids, ne? Navíc pokud by Vám řekl, že mu nevěříte, když ho nutíte jít na HIV testy, že?


Proto si myslím, že aids rovná se spíš nemyslící idioti, kteří se nakazili od stejně nemyslících idiotů a teď se snaží nakazit co nejvíce lidí okolo. Jako že jsem dneska přišla naštvaná z práce, ale aby mě ještě někdo dorazil tímhle to už je moc.


Nejvíc mě naštval jeden komentář v diskuzi na novinkách, který si tedy dovolím tady uvést, protože mě fakt pobouřil. Protože jako aby naznačoval, že lidstvo, které si konečně po xy staletích uvědomilo, že homosexualita byla, je a bude, morálně pokleslo, to už je i na mě moc...


A co se týče názoru na tu kampaň proti AIDS. Jasně, jako že anděl sleduje dva souložící páry, ať už homosexuální nebo heterosexuální, je poněkud uhozený, ale je to šokující a zpráva o tom, že máte AIDS je taky dost velkej šok, takže proč ne. Rozhodně s touhle kampaní souhlasím a navíc ten obrázek dvou souložících gayů je prostě roztomilej...


 

Miroslav Bolec, Philadelphia

Pondělí, 25.května 2009, 18:59:49  |  Souhlasím |  Nesouhlasím | -15

Nic bych nemel proti normalni HETERO dvojici spis naopak je to celkem pekne ,ale ten obrazek s HOMO dvojici je opravdu nechutny,je jen smutne jak lidstvo nizko moralne a eticky kleslo ,kdyz neco takoveho schvaluji.

 



Ani se moc nedivím, že s ním už patnáct lidí nesouhlasí! Jsem ráda, že se lidi na to začínají dívat jinak než v minulosti, a dokážou homosexuály, ať už gaye nebo lesbičky, uznat jako stejné lidi jako jsou oni.


Přikládám Vám sem onen zmiňovaný obrázek a doporučuji si přečíst i diskuzi u zmiňovaného článku.

 


Mějte se krásně

 


Keiro


 

 

Obrazek

 


Huch, omlouvám se za tu litánii, ale muselo to prostě ven!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář